2118年

1908年的人,會幻想到100年後的2018年,會是現在的模樣嗎?

2018年出生的人,未來100年都是他們的世界了。到了2118年,我已經129歲了(在天堂哈哈)。現在世界已經被污染到這麼厲害,對這些小寶寶公平嗎?

為了他們,我們一起環保多一點。

我們每一個人的小抉擇,都在影響地球的生命時鐘。

Advertisements

2 thoughts on “2118年”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s