2017年: 無欲無求

2016年已經來到了尾聲。

2017年我的人生目標是「舒服」。「舒服」比「開心」更高境界。很多時候,要開心就要奮鬥,但是奮鬥就會不舒服。要有成功感就代表有可能會失敗,失敗了也就會不舒服。所以我決定2017年我要做到「無欲無求」,做一條沒有波動的直線,不跟其他人比較,做一個存在卻不存在的隱形人。我不需要有成功感,我不會有野心,我只是希望可以身心都舒暢。

簡單來說,2017年請讓我做一塊在路邊的與世無爭的石頭。

2017年我沒有什麼具體的目標,嗯這樣吧,在2017年之內就閱讀三本人物傳記就OK了。還有,切記要保持寫作,文字是你含氧的血液。

Advertisements

One thought on “2017年: 無欲無求”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s